Binnenkijken bij de nieuwbouwwoning van Emely

Op de benedenverdieping van dit nieuwbouwwoning in Wierden ligt onze visgraat 7810. De combinatie van lichte en donkere planken geeft een subtiel contrast, iets wat deze serie uniek maakt en karakter geeft.

Nieuwbouwhuis pvc vloer
visgraat pvc vloer woonkamer hoekje
impressie keuken nieuwbouwhuis wierden
woonkamer met visgraat pvc vloer van vivafloors

Welkom in het huis van Emely

Emely woont samen met haar man en haar twee zoons sinds 2021 in dit nieuwbouwwoning in Wierden. In hun gezellige huis ligt de visgraat 7810. Deze vloer ziet er zo echt uit dat je bijna niet gelooft dat het geen echt hout is. Met zijn realistische print en extra matte afwerking brengt deze vloer warmte en stijl in elke ruimte.

eettafel en pvc eiken visgraat vloer van vivafloors

Favoriete leefruimte

Voor Emely stond één ding voorop bij het kiezen van haar huis: de vloer. Ze wist dat de vloer de basis zou leggen voor de sfeer en uitstraling van haar hele huis. Na wat speurwerk koos ze voor een rustige vloer. Maar Emely’s favoriete plek in haar huis? Dat is zonder twijfel haar keuken. Na de oplevering van haar huis heeft ze gekozen voor een splinternieuwe keuken die ze haar “woonkeuken” noemt.

Offline winkelen
Nieuwe items
Minimalist
Schoenen uit thuis
Naturel
Dorpsmens
hoek pvc vloer landelijk

Ontdek waarom onze visgraat 7810 de ideale basis vormt voor jouw ruimte.

Toen Emely op zoek was naar de perfecte vloer, wist ze dat ze iets licht en luchtigs wilde, met zo min mogelijk noesten. De Visgraat 7810 kwam al snel naar voren als de beste keuze. Ze vroeg wat staaltjes aan en zodra ze deze zag, wist ze dat dit precies was wat ze zocht. Bovendien heeft het huis vloerverwarming, en deze vloer werkt perfect samen met dit systeem.

 

Kenmerken

De kleurschakeringen in deze serie zijn een van de meest geliefde kenmerken. Dit zijn de subtiele variaties in kleurtinten binnen de planken, wat zorgt voor een natuurlijk en levendig uiterlijk. Het zijn rustige vloeren, perfect voor in een modern interieur!

  • Deze vloer is verkrijgbaar in lijm en click.
  • Beschikt over een willekeurig voelbare houtstructuur.
  • De 7810 is zowel als lange plank ook verkrijgbaar in eiken & walvisgraat.
  • Vormt een rustige basis voor ieder interieur!

Ben je net zo enthousiast over onze visgraat 7810 als Emely?

Ervaar zelf de uitstraling en kwaliteit van deze prachtige vloer. Vraag nu eenvoudig een staal aan en zie hoe de 7810 jouw ruimte kan transformeren.