Klantenservice

Vind eenvoudig en snel het antwoord op jouw vraag! Kom je er niet uit? Bezoek of bel een erkend verkooppunt bij jou in de buurt. Je mag ook telefonisch, via onderstaande formulier of per email contact opnemen met onze klantenservice.

Een vloer kiezen

Op onze website vind je veel inspiratie, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. We hebben inspiratie in vier stijlen; landelijk, industrieel, klassiek en modern. Kijk eens bij jouw stijl en ervaar wat kleur en patronen voor invloed hebben op jouw interieur. Daarnaast kun je ook bij de verschillende materialen kijken. Je kunt op onze website gratis proefstalen aanvragen, zodat je ons product echt kan zien en voelen. Het is ook altijd fijn een groter oppervlak van de vloer te zien, ga daarom altijd even langs bij een erkend verkooppunt bij jou in de buurt.

Een Vivafloors vloer koop je bij een erkend verkooppunt bij jou in de buurt. We raden altijd aan een groter oppervlak van de vloer te bekijken voordat je de vloer koopt. Een verkooppunt is dé plek om dit te doen. Vind een erkend verkooppunt bij jou in de buurt of vraag via onze website gratis proefstalen aan.

Bijna ons hele assortiment, m.u.v. de visgraat vloeren, is verkrijgbaar in een lijm- en clickvariant. De lijmvariant wordt op de ondervloer verlijmd en de clickvariant is eenvoudig in elkaar te klikken. Wil je weten welke variant de beste keuze is voor jou? Lees dan meer over de verschillen tussen lijm en click.

De verkoop van onze vloeren gaat via erkende verkooppunten. Dit zijn vakmensen die jou kunnen adviseren over onze producten, het leggen en onderhoud. Zo haal je het maximale uit jouw Vivafloors vloer! Op onze website vind je eenvoudig een erkend verkooppunt bij jou in de buurt.

Onze brochure is online te bekijken! Naast veel inspiratie, vind je in onze brochure ook algemene informatie over ons, onze PVC-vloeren en een uitgebreid overzicht van ons volledige assortiment. Bekijk de brochure >>

Over een PVC-vloer

Ja, of je nu twee peuters, 3 katten of een hond hebt, op een vloer van Vivafloors kun je echt leven. Dus loop, ren, relax en slaap er gerust op los! Onze vloeren zijn slijtvast, kinderproof, huisdierenproof en hebben een lange levensduur waar we 25 jaar garantie op geven. Lees op onze onderhoudspagina hoe je zo lang mogelijk kan genieten van een prachtige vloer.

Ja! Bij extreem in plaats van intensief gebruik adviseren we wel extra maatregelen te nemen. Zo kun je periodiek de beschermlaag van de vloer vervangen of kiezen voor een tweede PU-beschermlaag. Lees meer over onderhoud.

PVC-vloeren hebben een PU-toplaag. Vinyl is veel zachter, waardoor soms afdrukken van meubels kunnen ontstaan. Dit zal niet gebeuren bij PVC. Wel adviseren we geen zware voorwerpen over de vloer te schuiven. Daarnaast adviseren we stoelpoten, tafelpoten en ander meubilair te voorzien van goede bescherming. Bekijk onze onderhoudstips. 

PVC is vervaardigd uit polyvinylchloride en laminaat bestaat uit meerdere samengeperste lagen, hierdoor is laminaat dikker. PVC is geschikt voor vloerverwarming en laminaat niet. Daarnaast zal je duidelijk het verschil horen in geluidsniveau tussen laminaat en PVC, onze vloeren zijn namelijk veel geluiddempender. Tot slot, vergelijk ook eens hoe mat onze vloeren zijn ten opzichte van laminaat of PVC-vloeren van andere merken. Bekijk alle voordelen van een PVC-vloer. 

Onze PVC-vloeren hebben zeer realistische en gevarieerde designs. Daarnaast ziet de vloer er niet alleen echt uit, maar voelt deze ook echt door onze speciale embossing. Je kan dit goed zien en voelen als je een gratis proefstaal aanvraagt. Bekijk ook alle voordelen van een PVC-vloer. 

Onderhoud & Technische specificaties

Vanzelfsprekend heb je langer plezier van een beter onderhouden vloer. Onze vloeren hebben een PU-beschermlaag en zijn daarom erg slijtvast. Toch kun je met goed onderhoud de levensduur aanzienlijk verlengen. Bekijk onze onderhoudstips en lees over het onderhoudsgemak van een PVC-vloer.

Een beetje liefde voor jouw vloer zorgt ervoor dat je er veel langer van kan genieten. Geen enkele vloer is namelijk onderhoudsvrij, ook onze vloeren niet. Leg bijvoorbeeld een schoonloopmat bij de deur en ruim gemorste vloeistoffen meteen op. Zo verleng je de levensduur en kun je langer genieten van jouw vloer. Bekijk onze onderhoudspagina voor meer tips & tricks!

Door de hoge slijtvastheid zijn PVC-vloeren een goede investering. Onze vloeren gaan lang mee, zijn 100% recyclebaar en bieden een uitstekend rendement in combinatie met vloerverwarming. We bieden maar liefst 25 jaar garantie op al onze vloeren.

Een PVC-vloer van Vivafloors is ontzettend onderhoudsvriendelijk. Stofzuigen kan met een zacht mondstuk en een wekelijkse dweilbeurt (water met PVC-reiniger) zorgt ervoor dat je altijd een mooie schone vloer hebt. Lees meer over onderhoudsgemak en onderhoud.

We gebruiken weekmakers om onze vloeren flexibel en verwerkbaar te maken. Onze producten voldoen aan alle Europese eisen inzake veiligheid en gezondheid. Ook kijken we goed naar welke grondstoffen worden gebruik, zodat onze vloeren zo goed en milieuvriendelijk mogelijk zijn. Lees meer over duurzaamheid.

Duurzaamheid

Naast dat een PVC-vloer 100% te recyclen is, zijn onze vloeren ook zeer geschikt voor het verduurzamen van jouw huis. Zowel onze click- als lijmvariant zijn geschikt voor vloerverwarming. Op zoek naar maximaal rendement? Kies dan de lijmvariant. Deze wordt verlijmd op een geëgaliseerde ondergrond. Het materiaal (PVC) en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleid. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook. Zo kun je flink wat energie besparen. Lees meer over het verschil tussen lijm en click.

Garantie

Een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan en waar we je gerust 25 jaar garantie op durven geven.

We helpen je graag als je het antwoord niet kunt vinden.

1