Over ons

De vloer in je huis zegt alles over wie je bent, waar je van houdt en wat je woonsituatie is. Precies dat maakt werken met vloeren zo mooi. De beste vloer is pas de beste als deze echt helemaal bij jou hoort. Precies hier zit onze passie, uitdaging en belofte; een vloer maken die écht past bij jouw leven.

Van die uitdaging krijgen we energie. We hebben een hecht en betrokken team dat voortdurend voorop weet te lopen op het gebied van PVC-vloeren. We kennen als geen ander de trends en zoeken naar de perfecte balans tussen topkwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid. Niet voor niets behoren we tot één van de grootste PVC-merken in Nederland.

Gewoon Twents

Vivafloors is in 2010 opgericht in het Overijsselse Goor. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grotere merken van Nederland en met trots een A-merk. Gewoon uit Twente. Prettig nuchter en overtuigd van de kwaliteit van onze vloeren. We durven je daar dan ook gerust een garantie van 25 jaar op te geven.

 

Kom langs!

We willen graag dat je onze vloeren ziet en voelt. Dan pas zie je hoe écht onze PVC-vloeren zijn. Doe inspiratie op met onze blogs, bekijk ons assortiment vloeren, bezoek een erkend verkooppunt bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een showroombezoek in Goor of Culemborg.

YouTube

Door de video te laden, ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer hierover

Video laden

Vragen over een vloer? We helpen je graag verder.

Neem contact op met één van onze dealers of bekijk even onze veelgestelde vragen.