Van traditie tot trend: de Hongaarse punt

Bij Vivafloors combineren we stijl en functionaliteit in onze Hongaarse punt PVC vloeren. Gemaakt van kwalitatief PVC, bieden deze vloeren duurzaamheid en gemak in onderhoud. Ontdek de unieke wereld van de Hongaarse punt en zijn bijzondere oorsprong.

De oorsprong van de Hongaarse punt

De Hongaarse punt, met zijn kenmerkende V-vormige patroon, is een tijdloos symbool van Europese elegantie en architectuur. Door de eeuwen heen heeft dit design talloze paleizen, herenhuizen en luxueuze woningen gesierd. Bij Vivafloors brengen we dit naar de moderne woning, voortbouwend op de rijke traditie met een frisse en innovatieve benadering.

45 en 60 graden Hongaarse punt vloeren

Ruimtelijk & rustig:
De Kracht van 60 graden

Wat maakt onze Hongaarse Punt zo bijzonder? Dat is zonder twijfel de hoek van 60 graden. Niet de standaard 45 graden die je overal ziet, maar net even anders. Door deze twist lijkt je kamer meteen groter en straalt het een rustige sfeer uit. Het is strak, modern en vooral super stijlvol. Een echte eyecatcher voor elke ruimte!

Vivafloors’ Pronkstukken

 

Hongaarse punt 7230:

Dit lichte eikenhout design is perfect voor het creëren van een ruimtelijk en modern interieur. Het is niet voor niets een van onze populairste designs. Bovendien is de 7230 verkrijgbaar in Visgraat XL, lange planken én traprenovatie.

Hongaarse punt 7880:

De lichtbruine tint van deze eikenhouten vloer brengt een gevoel van ruimte en stijl naar elk modern interieur. De 7880 is ook verkrijgbaar in lange planken en traprenovatie.

 

De staal is toegevoegd aan 'Mijn stalen'

Deze staal is bijna van jou. Vraag hem nu gratis aan op je persoonlijke ‘Mijn stalen’ overzicht of kijk verder en zoek er nog één uit.

Van traditie tot trend: de Hongaarse punt

Van traditie tot trend: de Hongaarse punt

Nu aanvragen

Verschillende legpatronen

De veelzijdigheid van de Hongaarse punt laat ruimte voor creativiteit. Van traditioneel tot gedurfd, de keuze is aan jou. Hieronder belichten we drie unieke stijlen.

Traditionele variant

De klassieker onder de Hongaarse punten. Deze beproefde stijl straalt pure elegantie uit en past perfect in elk interieur.

Traditionele legvariant Hongaarse punt vloeren

 

Diagonale variant

Een moderne twist op het traditionele patroon. Deze diagonale legwijze zorgt voor een dynamische en eigentijdse uitstraling.

Diagonale legvariant Hongaarse punt vloeren

 

Hexagonale variant

Zoals hieronder te zien. Deze zeshoekige stijl is gedurfd en uniek, ideaal voor wie buiten de gebaande paden wil treden.

Hexagonale legvariant Hongaarse punt vloeren

Hexagonaal hongaarse punt pvc vloer van boven

Vraag jouw gratis proefstalen aan!

We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te zien. Raak de vloer aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

0