De vierzijdige V-groef

De V-groef is één van de details die ervoor zorgt dat onze vloeren nauwelijks van echt hout of tegels te onderscheiden zijn.

De planken en tegels van Vivafloors zijn afgewerkt met een v-groef (ook bekend als velling). Dit houdt in dat de planken en tegels rondom op een subtiele manier schuin zijn afgesneden, waardoor de individuele planken en tegels extra worden benadrukt. Je ziet en voelt dus hetzelfde als echt hout of tegel, maar dan met de voordelen van PVC!

v-groef

Een echte houtlook

Bij de eiken, naaldhout en visgraatcollectie is de v-groef verwerkt aan alle vier de zijden van de plank. Door de v-groef lijkt het alsof de vloer uit losse planken bestaat, waardoor onze vloeren nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte houten vloer.

Wil je het effect van een plankenvloer nog meer benadrukken? Ga dan voor onze designstrips! De designstrips zijn verkrijgbaar voor onze lijmvloeren in twee breedtes (3,2 en 10 mm) en twee kleuren (bruin en zwart).

v-groef

Gekleurde voegen voor een tegeleffect

Naast de vierzijdige v-groef is de tegelcollectie ook voorzien van een painted bevel. Dit houdt in dat de groef aan alle vier de kanten is ingekleurd, zodat deze lijkt op de voegen. Hierdoor krijg je een natuurgetrouw tegeleffect.

Geen concessies in onderhoudsgemak

Even stofzuigen, wekelijks een keer dweilen en klaar! PVC-vloeren zijn een hygiënische keuze met ontzettend veel onderhoudsgemak. Door de subtiele en ondiepe afwerking van de v-groef hoef je op het gebied van onderhoudsgemak geen concessies te doen. De groeven worden goed schoon bij een normale stofzuig- en dweilbeurt. Goed onderhoud zorgt er tevens voor dat je optimaal en langdurig van jouw vloer kunt genieten. Meer weten over het onderhoudsgemak van onze PVC-vloeren? Bekijk onze onderhoudstips.

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

  • Showroom Culemborg
  • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

    Dank voor je aanvraag.

    Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

    Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.