PVC-vloeren: een hygiënische keuze met veel onderhoudsgemak

Onderhoudsgemak en hygiëne zijn nauw met elkaar verbonden. Een makkelijk schoon te houden vloer is immers altijd hygiënischer

Onze PVC-vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Even stofzuigen, dweilen en klaar! Zo houd je jouw huis met minimale inspanning schoon en hygiënisch.

Waarom is een PVC-vloer een hygiënische keuze?

  • PVC-vloeren zijn waterbestendig. Vloeistoffen zoals drinken en vocht krijgen geen kans om in de vloer te trekken. Dit probleem kan zich wel voordoen bij tapijt, hout en laminaat.
  • Vuil dat op de vloer belandt haal je makkelijk en snel weg. Stofzuigen, dweilen met lauwwarm water en klaar! Voor extra grondige reiniging voeg je wat PVC-reiniger toe.
  • Onze PVC-vloeren zijn erg slijtvast. Dit betekent dat er minder snel krassen ontstaan in de toplaag, dus geen plek voor vuil om zich in te nestelen.

Met onze vloeren combineer je de looks van echt hout of steen met alle voordelen van PVC!

 

Hygiëne in de woonkamer en keuken

De kracht van onze vloeren zit in de uiteenlopende eigenschappen. Onze vloeren zijn geluiddempend, vochtbestendig, voelen warm aan en zijn comfortabel. Handig als je stampende peuters, vallend speelgoed of blije viervoeters hebt. Jouw woonkamer en keuken zijn de plek waar alles samenkomt. Hygiëne en onderhoudsgemak spelen daarom een belangrijke rol. Op een vloer van Vivafloors kun je echt leven!

 

Hygiëne in de badkamer en toiletruimte

De badkamer en het toilet zijn favoriete plekken van bacteriën. In deze ruimtes speelt hygiëne een extra belangrijke rol! Met een PVC-vloer ben je verzekerd van optimale hygiëne en onderhoudsgemak. Geef bacteriën geen kans om te groeien of te verspreiden, zodat jij ook in deze ruimtes optimaal kan leven.

 

Hygiëne in commerciële ruimtes

In commerciële ruimtes krijgt een vloer het zwaarder te verduren dan thuis. De vloer wordt gebruikt door een groot aantal mensen en krijgt veel meer vuil te verwerken. Door de hoge slijtvastheid zijn onze PVC-vloeren ook geschikt voor commerciële ruimtes zoals kantines, winkels, praktijken en openbare ruimtes. Op commercieel gebruik durven we met een gerust hart 10 jaar garantie te geven. Bij particulier gebruik is dit zelfs 25 jaar garantie.

 

Nog langer genieten van een hygiënische vloer?

Geen enkele vloer is onderhoudsvrij. Door een vloer goed te onderhouden kun je langer genieten van een mooie vloer met onderhoudsgemak! Hieronder enkele tips die bijdragen aan hygiëne, onderhoudsgemak en een mooie vloer van Vivafloors op de lange termijn:

  1. Een schoonloopmat voorkomt grotendeels de inloop van vuil en vocht. Hierdoor hoef je de vloer minder vaak schoon te maken en verleng je de levensduur.
  2. Schuif geen zware voorwerpen over de vloer en voorzie stoelpoten en ander meubilair van goede bescherming. Zo voorkom je onnodige krassen waar vuil zich graag in ophoopt.
  3. Iets gemorst? Veeg het meteen op met een schoonmaakdoekje. Voorkom dat het vuil door de hele ruimte wordt gelopen, wel zo hygiënisch!

Bekijk ook onze onderhoudspagina voor nog meer tips.

Ben jij klaar voor een hygiënische vloer met veel onderhoudsgemak?

Bekijk onze vloeren, laat je inspireren en vraag gratis proefstalen aan. Kies de vloer die past bij jouw leven!