Traprenovatie

Ga voor een trap die perfect past in jouw interieur.

Acht designs uit ons assortiment zijn exclusief verkrijgbaar in traprenovatie. Deze stroken zijn groter qua formaat en bedekken daardoor een volledige traptrede. Je haalt gemiddeld vier treden uit één pak Vivafloors traprenovatie. De profielen zijn apart bij erkende verkooppunten te bestellen in meerdere kleuren!

 

 

 

Vraag gratis stalen aan

We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete trede(n) te zien. Raak de trede aan, voel de embossing en ervaar hoe warm onze vloeren zijn. Vergelijk de kleuren en zie wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij ons gratis proefstalen aanvragen.

 

Bekijk hier de traprenovatie collectie

De staal is toegevoegd aan 'Mijn stalen'

Deze staal is bijna van jou. Vraag hem nu gratis aan op je persoonlijke ‘Mijn stalen’ overzicht of kijk verder en zoek er nog één uit.

Traprenovatie

Traprenovatie

Nu aanvragen

Combineer jouw favoriete kleuren

Match jouw trap met de vloer of creëer contrast en combineer een houtlook op de vloer met een betonlook op de trap.

 

Profielen

Profielen in verschillenden kleuren zijn verkrijgbaar bij onze erkende verkooppunten.

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

  • Showroom Culemborg
  • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

    Dank voor je aanvraag.

    Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

    Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.

    0