Social media voorwaarden #vivafloors

Te gek! Jij hebt met jouw foto van onze vloer geweldige inspiratie gecreëerd. We zijn trots op onze vloeren en willen dit het allerliefst laten zien aan anderen. Als je met de hashtag #yesvivafloors reageert, geef je ons toestemming jouw foto te delen. Door ons toestemming te verlenen ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

 

Het delen van jouw content

  • Vivafloors mag jouw content delen op zowel online-als offlinekanalen. Zoals: social media, blogs, online advertenties, onze nieuwsbrief en website. Maar ook offline, bijvoorbeeld in onze brochure.
  • Je verleent aan Vivafloors een niet-exclusief commercieel recht om de content via de diensten of diensten van derden te gebruiken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden. Hieraan zitten geen restricties of beperkingen verbonden.
  • Vivafloors of derden in opdracht van Vivafloors mogen jouw werk gebruiken om hier afgeleide werken van te maken. Je hebt hier geen inzage op of goedkeuring van het werk, de reclametekst die eraan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het wordt ingezet.
  • Je doet afstand van aanspraken op royalty’s m.b.t. jouw content of hiervan afgeleide werken.

 

Naamsvermelding

  • Vivafloors is niet verplicht om je naam strikt te vermelden. Wel zullen we een redelijke inspanningen verrichten om jou als beeldmaker te vermelden of je social-account naamsvermelding te geven.

 

Toestemming wijzigen:

  • Heb je toestemming gegeven, maar wil je toch liever niet dat we jouw foto delen? Stuur een mail naar info@vivafloors.nl, zodat we jouw beeld uit onze database kunnen halen.

Heb je nog vragen? Stuur dan een email naar info@vivafloors.nl. En dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!