Ontdek de voordelen van onze IXPE ondervloer!

Wist je dat onze click vloeren van Vivafloors zijn uitgerust met iets speciaals genaamd IXPE ondervloer? Normaal gesproken denk je er misschien niet eens over na, maar wij nemen elk detail serieus – zelfs de onderkant van onze vloeren omdat we geloven dat elk aspect van een vloerontwerp belangrijk is. Daarom hebben we ook aandacht besteed aan de onderkant van onze planken. Lees verder om te ontdekken waarom dit verschil maakt.

ondervloer vivafloors

Comfortabel om op te lopen

Stel je voor: een vloer die niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar ook zacht aanvoelt onder je voeten, het geluid dempt en zelfs kleine oneffenheden in je ondervloer egaliseert. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door IXPE ondervloer – High-Density Polyethylene Foam.

Lees hier het hele blog over de opbouw van onze PVC-vloeren.

 

Vochtafstotend & egaliserend

Het schuim is ook heel goed in het beschermen tegen vocht en het opvangen van schokken. Dat betekent dat je vloer langer meegaat en bestand is tegen slijtage. En met een extra beschermende laag aan de randen hoef je je geen zorgen te maken over vocht dat je vloer kan beschadigen. Het schuim is zo goed dat het zelfs kleine oneffenheden in je vloer wegwerkt, waardoor het perfect is voor elke ruimte, zelfs als je een oude vloer wilt vervangen.

 

Goed voor je thuis én onze planeet!

Op de onderkant van elke click plank van Vivafloors staat het recyclegarantielogo. Het is een symbool van onze toewijding aan duurzaamheid. Bij Vivafloors geloven we in een circulaire benadering van vloerproductie en -gebruik. Daarom, wanneer de tijd komt om je vloer te vernieuwen, zorgen wij ervoor dat je oude Vivafloors-vloer gratis wordt opgehaald en gerecycled. Dit is wat we noemen: de Vivafloors Recyclegarantie. Door voor Vivafloors te kiezen, maak je niet alleen een verstandige keuze voor jezelf en je huis, maar ook voor de toekomst van onze planeet.

Lees hier het hele blog over de Recyclegarantie.

vivafloors IXPE ondervloer

Ervaar het zelf

Nieuwsgierig naar hoe onze IXPE ondervloer aanvoelt? Bestel hieronder een gratis click staaltje! Voel de kwaliteit en ontdek waarom onze IXPE ondervloer de perfecte keuze is. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door het comfort van IXPE.

Bestel hier je click staaltje!

Beelden zeggen veel, maar het gevoel en de uitstraling van een vloer in het echt ervaren is onvervangbaar. Daarom biedt Vivafloors de mogelijkheid om gratis stalen van jouw gewenste vloeren aan te vragen. Zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.