De opbouw van onze PVC-vloeren

PVC-vloeren bestaan uit verschillende lagen die samen één geheel vormen. Bij de productie van onze vloeren gebruiken we, afhankelijk van de toepassing, per laag een ander materiaal. Zo is de kern van onze clickvloeren gemaakt van WPC, SPC of EPC en is het materiaal dat gebruikt wordt in de de kern van al onze lijmvloeren gelijk. Al onze vloeren (ongeacht lijm, click, WPC, SPC of EPC) zijn voorzien van een slijtvaste toplaag van 0,55mm.

De opbouw van de lijmvariant

Alle vloeren van Vivafloors zijn verkrijgbaar in de lijmvariant. De sterke middenkern zorgt ervoor dat onze vloeren ontzettend stabiel zijn.

Bekijk de opbouw van onze lijmvloeren >>

De opbouw van click WPC

WPC (wood plastic composite) wordt gebruikt in onze eiken en naaldhout planken in de clickvariant. Vloeren van WPC zijn warm bij aanraking en door de veerkracht extra comfortabel om op te lopen.

Bekijk de opbouw van click WPC >>

De opbouw van click SPC

SPC (stone plastic composite) wordt gebruikt in onze tegelcollectie en is ontzettend sterk. Het materiaal is stijver en kouder dan WPC, iets wat past bij de natuurlijke eigenschappen van echte tegels.

Bekijk de opbouw van SPC >>

De opbouw van click EPC

EPC (expanded plastic composite) wordt gebruikt in de 6910 en 6920 clickvariant. Dit materiaal combineert de beste eigenschappen van WPC en SPC. Je ervaart de warmte en veerkrachtigheid van WPC met een vergelijkbare ijzersterke kern van SPC.

Bekijk de opbouw van click EPC >>

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

  • Showroom Culemborg
  • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

    Dank voor je aanvraag.

    Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

    Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.