Betonlook

Eén van de grootste trends op interieurgebied is de Betonlook. Of het nu in de woonkamer-, keuken- of badkamer is, deze look past in elke ruimte.

Een betonvloer van ‘echt beton’ is mooi, maar kent ook praktische nadelen. Vivafloors heeft in 2019 een lijn betonlook tegels van PVC geïntroduceerd. Deze tegels zijn in 15 kleuren verkrijgbaar en lijken op een echte betonvloer, met alle voordelen van PVC! De vloeren zijn warm, geluiddempend en gemakkelijk schoon te maken. De tegels zijn verkrijgbaar in lijm- en clickversie.

De staal is toegevoegd aan 'Mijn stalen'

Deze staal is bijna van jou. Vraag hem nu gratis aan op je persoonlijke ‘Mijn stalen’ overzicht of kijk verder en zoek er nog één uit.

Betonlook

Betonlook

Nu aanvragen
Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

  • Showroom Culemborg
  • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

    Dank voor je aanvraag.

    Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

    Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.

    0