Het effect van designstrips

Benadruk het effect van een plankenvloer met onze designstrips✨…

Wat zijn designstrips?

Designstrips zijn zwarte strips van kunststof die tussen onze PVC-stroken gelegd kunnen worden. Bij een plankenvloer zit er een kleine ruimte tussen de vloerdelen. Met de designstrips kun je dit effect nabootsen.

De verschillende soorten

De designstrips zijn verkrijgbaar in drie diktes;

 • 3,5 mm
 • 5 mm
 • 10 mm

De strips van 3,5 en 5 mm worden vaak gebruikt tussen lange planken. De strips met een breedte van 10 mm zijn heel mooi te combineren met een visgraatvloer.

Een visgraatvloer met band en bies

De omranding van een visgraatvloer kun je op een speciale manier afwerken met een “band” óf “band met bies”. De “band” is de lange plank die langs de randen is gelegd en de designstrip van 10 mm kun je perfect gebruiken als bies. Door een band met bies leg je meer nadruk op het legpatroon van de visgraatvloer en krijgt de ruimte een chique en klassiek uitstraling.

 

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

 • Showroom Culemborg
 • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

  Dank voor je aanvraag.

  Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

  Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.