Vind Jouw Perfecte Vloer met Vivafloors

Hoogwaardige, Duurzame en Innovatieve PVC-vloeren voor Elk Interieur

Vivafloors vloer bij bokado Rotterdam

Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd!

Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan en waar we je gerust 25 jaar garantie op durven geven.

Vraag vandaag nog jouw gratis proefstalen aan!

Bij Vivafloors weten we dat de perfecte vloer vinden tijd kost. Voel de embossing, ervaar de warmte en zie hoe de kleuren veranderen met het licht. Daarom bieden we GRATIS proefstalen aan, zodat je de vloer kan kiezen die echt bij jouw leven past.

“Wij hebben de Vivafloors 6810 in de lange plank liggen. Prachtig! Echt super blij mee. Het geeft onze ruimte zoveel charme en warmte.”

– Tevreden Klant

“De Vivafloors vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook ontzettend sterk. Ze kunnen zelfs onze stampende volwassenen en kinderen weerstaan. We zijn zo blij met onze keuze.”

– Tevreden Klant

#vivafloors

Trotse mensen tonen hun #Vivafloors vloer op social media! Heb je ook een vloer van Vivafloors? Gebruik #vivafloors en tag ons met @vivafloors.

#vivafloors

Accepteer alsjeblieft onze cookies om deze content te kunnen bekijken.

Accepteer en laat je inspireren!

Maak jouw droomvloer werkelijkheid!

Benieuwd hoe onze vloeren eruitzien en aanvoelen in jouw huis? Vraag vandaag nog gratis proefstalen aan en ontdek de kwaliteit en schoonheid van onze vloeren.