Binnenkijken bij het lichte woonhuis van Kika

Voor het lichte woonhuis van voormalig voetbalster Kika in Boxmeer is er gekozen voor de prachtige XL visgraat vloer, de 7230. De vloer geeft de gehele woning een warme en sfeervolle uitstraling.

Welkom in de gerenoveerde woning van Kika

Kika van Es is een voormalig Nederlandse voetbalster, die als verdediger speelde. Ze is onder andere bekend van haar tijd in het Nederlands elftal en heeft ze bij grote clubs gespeeld zoals PSV, FC Twente, Ajax maar ook de Engelse club Everton. Ze heeft onlangs in 2023 haar voetbalcarrière beëindigd. Ze woont met haar verloofde Paul, zijn zoontje en hun hond Kenzo in Boxmeer. In hun gerenoveerde woning ligt de visgraat XL 7230. Een vloer die kenmerkend is voor zijn natuurlijke noesten. Door het rustige ontwerp viel deze vloer gelijk in de smaak bij Kika & Paul.

Favoriete woondetails

Kika en Paul wonen sinds 2023 in hun gerenoveerde woning in Boxmeer. De woning komt uit het jaar 1993, het was gelijk duidelijk dat dit huis potentie had. Ze hebben de hele woning aangepakt en een stuk van 4 bij 5 meter aangebouwd. De schuifpuien zijn hun favoriete elementen in huis, hierdoor komt er veel licht binnen wat gelijk zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Dit geldt ook voor de lichtstraat die geplaatst is in het midden van de benedenverdieping. Hierdoor krijg je ook een prachtige lichtinval. Kika heeft een voorkeur voor een modern interieur, niet teveel poespas maar wel strak.

Offline winkelen
Nieuwe items
Minimalist
Schoenen uit thuis
Naturel
Dorpsmens

Een natuurlijke basis met de visgraat XL 7230

Kika wilde met name een vloer die goed bij de rest past, zoals hun zwarte keuken. En ook een vloer die tegelijk praktisch is in onderhoud, rekening houdend met hun hond Kenzo. De visgraat XL 7230 is dan zeker een goede uitkomst! Het natuurlijke ontwerp samen met de zandkleurige ondertoon van deze vloer sprak hen gelijk aan en bleek een goede match.

 

Kenmerken

De populaire eigenschappen van deze serie zijn de natuurlijke noesten. De combinatie van het rustige design met zijn natuurlijke eigenschappen, is iets wat deze serie uniek maakt en karakter geeft. Deze serie geeft je interieur warmte en sfeer.

  • Deze vloer is verkrijgbaar in de lijmvariant.
  • Beschikt over een willekeurig voelbare houtstructuur.
  • De visgraat XL 7230 is ook verkrijgbaar in lange plank & Hongaarse punt.
  • Vormt een warme basis voor jouw interieur!

Ben je net zo enthousiast over onze visgraat XL 7230 als Kika?

Ervaar zelf de uitstraling en kwaliteit van deze prachtige vloer. Vraag nu eenvoudig een staal aan en zie hoe de visgraat XL 7230 jouw ruimte kan transformeren.