Binnenkijken bij het trendy appartement van Bo

Voor het trendy appartement van Bo in Rotterdam is er gekozen voor de prachtige eikenhouten vloer, de 7810. De vloer loopt door naar alle ruimtes van het appartement voor een mooie en rustige basis.

Appartement bo eet tafel en pvc vloer
tevreden bo met nieuwe vivafloors vloer
koffietafels
Woonruimte appartement Bo met vivafloors vloer

Welkom in het appartement van Bo

Bo, beter bekend als Bokado, is een Nederlandse online influencer, bekend om haar vlogs en mode- en make-upvideo’s op TikTok, YouTube en Instagram, gericht op jonge meiden. Ze woont met haar vriend in hartje Rotterdam en wordt elke dag wakker met het uitzicht over de Willemsbrug. In haar moderne appartement ligt de eiken 7810. Een rustige vloer die kenmerkend is voor zijn subtiele kleurschakeringen. De woonstijl van Bo past perfect bij deze vloer.

appartement bo youtube plakaat en funkopops

Favoriete woonitems

Bo woont in haar nieuwbouwwoning sinds eind 2022. Vooraf heeft ze niet een bepaalde woonstijl in gedachten. Ze heeft haar intuïtie gevolgd bij verschillende woonwinkels en zo haar inrichting bij elkaar verzameld. Het appartement heeft grote ramen met een prachtig uitzicht. Daar moest de focus op gelegd worden. Haar woonstijl is rustig en modern, met hier en daar wat kleurrijke details. Haar favoriete woonitems zijn toch de persoonlijke spulletjes. Haar Youtube award is hier een van maar ook andere accessoires waaraan je gelijk kunt zien wie Bo is en wat belangrijk voor haar is. Haar huis moet matchen met  haar persoonlijkheid.

Online winkelen
Nieuwe items
Minimalist
Schoenen uit thuis
Kleurrijk
Stadsmens
Mooie eiken 7810 pvc vloer van vivafloors in rotterdamse keuken

De juiste basis met de eiken 7810

Bo wilde een vloer die een goede basis vormt voor de leefruimte van haar en haar vriend. Een vloer die overal bij past. Met de eiken 7810 zit je dan zeker goed! De warme en roze-achtige ondertoon van deze vloer sprak haar het meeste aan en gaf de doorslag om voor deze vloer te gaan.

 

Kenmerken

De populaire eigenschappen van deze serie zijn de kleurschakeringen. De combinatie van lichte en donkere planken geeft een subtiel contrast, iets wat deze serie uniek maakt en karakter geeft. Het zijn rustige vloeren, perfect voor in een modern interieur!

  • Deze vloer is verkrijgbaar in lijm en click.
  • Beschikt over een willekeurig voelbare houtstructuur.
  • De 7810 is zowel als lange plank ook verkrijgbaar in visgraat & walvisgraat.
  • Vormt een rustige basis voor ieder interieur!

Ben je net zo enthousiast over onze eiken 7810 als Bo?

Ervaar zelf de uitstraling en kwaliteit van deze prachtige vloer. Vraag nu eenvoudig een staal aan en zie hoe de 7810 jouw ruimte kan transformeren.