Landal PUUR Exloo

In het mooie Drenthe, tussen de heidevelden, dichte bossen en veengebieden, ligt Landal PUUR Exloo. Een groot gedeelte van deze luxe villa’s zijn voorzien van de eiken 5100 en de eiken 8140 van Vivafloors.

Uitgevoerd door
Iedema projectstoffeerders

Vloer
Eiken 5100
Eiken 8140

Totale oppervlakte
1.332 m²


Over het project

De luxe vakantiehuizen hebben een moderne/landelijke uitstraling en beschikken over veel comfort. Dit sluit perfect aan op de rustige eikenvloeren van Vivafloors. De omgeving verraadt direct waarom deze regio zo geliefd is bij wandel- en fietsliefhebbers. Grenzend aan bossen en wegkijkend over uitgestrekte vlaktes, heb je vanaf de luxe vakantiehuizen direct toegang tot eindeloze routes door het prachtige Hondsruggebied.

 


Over de vloer

De 5100 en de 8140 behoren beide tot onze eikenserie. Eikenhouten zijn al jaren erg populair, ze ogen rustig, strak en modern. Het grote nadeel van echt eikenhout is dat het veel onderhoud vergt en niet geschikt is voor vloerverwarming. Met een eikenhouten vloer van PVC los je dat in één keer op!

 • Slijtvaste toplaag van 0,55 mm
 • 10 jaar garantie op projectmatig gebruik
 • De 8140 is ook verkrijgbaar in visgraat

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

 • Showroom Culemborg
 • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

  Dank voor je aanvraag.

  Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

  Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.