Woonhuis Holwerd

In dit woonhuis helemaal in het puntje van Nederland ligt onze eiken 7810 zowel op de grond als op het plafond. Het woonhuis bevindt zich op camping Zee van Tijd, deze camping heeft een prachtige ligging en is centraal gelegen om het hele Noordoosten van Friesland te ontdekken.

Uitgevoerd door
Akkerman vloeren

Vloer
Eiken 7810

Totale oppervlakte
76 m²


Over het project

Het interieur geeft een rustige uitstraling, dit sluit perfect aan op de vloer. Het is een camping in de historische dorpskern van Holwerd wat een perfecte uitvalsbasis is.

 


Over de vloer

De eiken 7810 behoort tot de 7800-serie. Deze serie bestaat uit zes prachtige eikenhouten vloeren. De combinatie van lichte en donkere planken geeft een subtiel contrast, iets wat deze serie uniek maakt en karakter geeft. Het zijn rustige vloeren, perfect voor in jouw moderne interieur! Verkrijgbaar in lijm- en clickvariant. Verkrijgbaar in visgraat én in de lange plank.

 • Slijtvaste toplaag van 0,55 mm
 • 10 Jaar garantie op projectmatig gebruik
 • Verkrijgbaar in lijm en click

 

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

 • Showroom Culemborg
 • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

  Dank voor je aanvraag.

  Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

  Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.