Over het bedrijf

Vivafloors is in 2010 opgericht in het Overijsselse Goor. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grotere merken van Nederland en met trots een A-merk. Gewoon uit Twente. Prettig nuchter en overtuigd van de kwaliteit van onze vloeren.

We hebben een hecht en betrokken team dat voortdurend voorop weet te lopen op het gebied van PVC-vloeren. We kennen als geen ander de trends en zoeken naar de perfecte balans tussen topkwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid. Ons assortiment is doordacht; alle vloeren (m.u.v. visgraat) zijn verkrijgbaar in lijm- en klikvariant, we hanteren een simpele prijsstelling, alle vloeren hebben een toplaag van 0,55 mm. en we hebben een eenvoudige en doordachte strategie.

Focus op kwaliteit en duurzaamheid

Onze vloeren hebben het Indoor Air Comfort Gold certificaat, zijn ftalaat-vrij, 100% recyclebaar en worden geproduceerd conform ISO 9001 (kwaliteitsbeheer) en ISO 14001 (milieumanagement).

Meer over duurzaamheid >>

Showrooms

Onze showrooms zijn alleen te bezoeken op afspraak. Bel of mail met onze klantenservice om jouw bezoek te plannen.

Showroom Vivafloors in Goor

Adres: Breukersweg 1C, 7471 ST Goor

Openingstijden (alleen op afspraak)
Maandag t/m donderdag van 8.00 – 17.00 uur
Vrijdag van 8.00 – 16.00 uur

Showroom ETC Design Center Europe in Culemborg

Adres: Randweg 20, 4104 AC Culemborg

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag: 10:00 – 17:00

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

  • Showroom Culemborg
  • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

    Dank voor je aanvraag.

    Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

    Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.