Aqua Asia Club Rotterdam

Dit prachtige restaurant in Rotterdam is voorzien van onze visgraatvloer 6930 van Vivafloors. Het restaurant heeft een hoogwaardig horeca concept met een lounge gedeelte en restaurant. Je kunt hier terecht voor lunch en diner, maar ook loungen en vergaderen.

Uitgevoerd door
DG vloertechniek

Vloer
Visgraat 6930

Totale oppervlakte
113 m²


Over het project

Het interieur is modern gehouden, zoals bij het gebouw en de omgeving past. De kleuren bruin en blauw van het overheersen en sluiten perfect aan op de zwarte visgraatvloer. Het complete plaatje geeft het restaurant een warme en gezellige uitstraling!


 

Over de vloer

De visgraat 6930 behoort tot de nieuwste collectie van Vivafloors. Het is een bijna zwarte vloer. Klassiek en modern! De 6930 is alleen verkrijgbaar in visgraatmotief.

 • Slijtvaste toplaag van 0,55 mm
 • 10 jaar garantie op projectmatig gebruik
 • Alleen verkrijgbaar in de lijmvariant
 • Alleen verkrijgbaar in visgraatmotief

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

 • Showroom Culemborg
 • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

  Dank voor je aanvraag.

  Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

  Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.