Van der Valk Leeuwarden

De luxe suites van het Van der Valk hotel in Leeuwarden zijn voorzien van de visgraat 6880 van Vivafloors. De suites bestaan uit twee etages en zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast heb je ook een prachtig uitzicht op de weidse omgeving van Leeuwarden.

Architect
n.v.t.

Vloer
Visgraat 6880

Totale oppervlakte
154 m²


Over het project

De visgraat 6880 is op alle benedenverdiepingen van de luxe suites verwerkt. Het visgraatmotief en de kleur van de vloer dragen bij aan de luxe uitstraling van de kamer. Daarnaast wordt de 6800-serie vaak gebruikt bij interieurs met een landelijke touch, iets wat perfect past bij het weidse uitzicht dat je hebt vanuit de suites.


Over de vloer

De visgraat 6880 is onderdeel van de populairste serie van Vivafloors. Het is een vergrijsde eikenhouten vloer met veel natuurlijke kenmerken. De 6880 is verkrijgbaar in visgraat én in een lange plank.

 • Slijtvaste toplaag van 0,55 mm
 • 10 Jaar garantie op projectmatig gebruik
 • Verkrijgbaar in de lijmvariant

Meer informatie van een specialist?

Onze Accountmanager Projectmarkt René Delwig staat voor je klaar!

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

 • Showroom Culemborg
 • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

  Dank voor je aanvraag.

  Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

  Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.