La Lau Conceptstore Oldenzaal

Deze prachtige La Lau Conceptstore in het hartje van Oldenzaal is voorzien van de walvisgraat 7810. Van bikini’s tot sieraden en make-up, het assortiment van La Lau Conceptstore is uniek en volgt de laatste trends.

Totale oppervlakte
75 m²


la lau conceptstore voorkant

Over het project

De lichte noestvrije PVC-vloer vormt het podium waarop de diversiteit van de winkel schittert. De subtiele eikenpatronen bieden een natuurlijk contrast met de levendige kleuren en trendy artikelen die de ruimte vullen. Hierdoor krijgen de unieke accessoires, mode-items en designproducten de aandacht die ze verdienen, terwijl de ruimte als geheel een gevoel van warmte en luxe uitstraalt.

 

 


knus hoekje la lau conceptstore visgraag pvc vloer

Over de vloer

De walvisgraat 7810 maakt deel uit van de populairste serie van Vivafloors namelijk de 7800-serie. Deze serie bestaat uit acht prachtige eikenhouten vloeren. De combinatie van lichte en donkere planken geeft een subtiel contrast, iets wat deze serie uniek maakt en karakter geeft. Het zijn rustige vloeren, perfect voor in een modern interieur!

  • Slijtvaste toplaag van 0,55 mm
  • 10 Jaar garantie op projectmatig gebruik
  • Verkrijgbaar in de lijmvariant
  • Ook verkrijgbaar in visgraat en lange plank

 

Ben jij net zo enthousiast over onze walvsigraat 7810 als Laury?

Ervaar zelf de uitstraling en kwaliteit van deze prachtige vloer. Vraag nu eenvoudig een staal aan en zie hoe de walvisgraat 7810 jouw ruimte kan transformeren.

Staal aanvragen