Damesboetiek Dejacque Oldenzaal

Deze trendy damesboetiek in Oldenzaal is voorzien van de Eiken 6850. Van damesmode tot schoenen en accessoires, het assortiment van Dejacque is exclusief en volgt de laatste modetrends.

Uitgevoerd door
BM Stoffering 

Vloer
Eiken 6850

Totale oppervlakte
85 m²


Over het project

De natuurlijke kleuren van de eikenhouten vloer sluiten aan bij de industriële meubelen en landelijke elementen in de winkel van Dejacque. De kleurrijke kleding, schoenen en accessoires krijgen zo contrast en worden zo extra uitgelicht.


Over de vloer

De 6850 maakt deel uit van de populairste serie van Vivafloors. Het is een natuurgetrouwe eiken vloer met vergrijsde noesten. Landelijk en natuurlijk! De gehele 6800-serie is verkrijgbaar in lijm- en clickvariant.

 • Slijtvaste toplaag van 0,55 mm
 • 10 Jaar garantie op projectmatig gebruik
 • Verkrijgbaar in lijm- en clickvariant
 • Ook verkrijgbaar in visgraat

Meer informatie van een specialist?

Onze Accountmanager Projectmarkt René staat voor je klaar!

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

 • Showroom Culemborg
 • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

  Dank voor je aanvraag.

  Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

  Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.