Woonhuis Weert

In dit chique woonhuis in Weert ligt op de eerste verdieping onze visgraat 4530. De vloer ligt op een prachtige overloop, voorzien van een vide die uitkijkt op het woongedeelte woonkamer op de benedenverdieping. De visgraatvloer is tevens doorgetrokken in de master bedroom en kinderkamer.

Uitgevoerd door
Creemers vloeren

Vloer
Visgraat 4530

Totale oppervlakte
82 m²


Over het project

Er is bewust gekozen voor een vloer die perfect aansluit op het bestaande interieur. De donkerbruine tinten van de vloer geven een contrast met de witte muren en zwarte accenten in onder andere de deuren en railing.

 


Over de vloer

De visgraat 4530 is onderdeel van de nieuwe collectie van Vivafloors. Het is een donkere naaldhout vloer in visgraatmotief. Klassiek en natuurlijk! De 4530 is verkrijgbaar in visgraat én in een lange plank.

 • Slijtvaste toplaag van 0,55 mm
 • 10 Jaar garantie op projectmatig gebruik
 • Visgraat is verkrijgbaar in de lijmvariant

Meer informatie van een specialist?

Onze Accountmanager Projectmarkt René staat voor je klaar!

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

 • Showroom Culemborg
 • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

  Dank voor je aanvraag.

  Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

  Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.