4 Tips: ik heb een gratis staal aangevraagd, wat nu?

Lees onderstaande tips en haal het maximale uit een proefstaal. Deze stappen helpen jou bij het maken van de juiste keuze.

Proefstaal is aangevraagd!

 1. Met een proefstaal in huis wordt jouw keuze tastbaarder. Voel de ‘deep embossing’ van onze vloeren en bekijk de details in de planken. Je zal ontdekken dat onze vloeren ontzettend mat zijn en bijzonder warm aanvoelen! 
 2. Leg de proefstalen in de ruimte waar de vloer komt. De lichtinval is in elk huis anders en essentieel voor het kiezen van de juiste kleur. Komt er zon in de kamer? Kijk dan ook eens naar de kleur in het zonlicht. 
 3. Of je een bestaande keuken hebt of een nieuwe gaat uitzoeken, kijk of de kleur van de vloer en keuken elkaar complementeren. Dit geldt natuurlijk ook voor andere elementen in jouw interieur! 
 4. Maak een moodboard! Leg de proefstalen naast de kleuren en materialen die je gebruikt op de muur, raambekleding en meubilair. Visualiseer de stijl met beeld en voeg echte materialen toe, zoals bijvoorbeeld textiel en jouw proefstalen. Zo kun je zien en voelen hoe jouw droominterieur samenkomt.

YouTube

Door de video te laden, ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer hierover

Video laden

De volgende stap: bekijk jouw droomvloer in een groter oppervlak

Je hebt de proefstalen thuis ontvangen en twijfelt wellicht nog tussen één of meerdere vloeren. We adviseren je daarom jouw vloer in een groter oppervlak te bekijken bij één van onze 1.000 erkende verkooppunten.

Dealerfinder

Ja, ik wil eens komen kijken!

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

 • Showroom Culemborg
 • Showroom Goor

Plan een persoonlijke afspraak in één van onze Dealers!

Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd in de buurt, dus vul je postcode in en ontdek direct jouw dichtstbijzijnde Vivafloors-dealer!

Postcode of plaats

  Dank voor je aanvraag.

  Vul je gegevens hieronder in en plan jouw persoonlijke afspraak voor een advies op maat bij in . Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen!

  Deze is naar de vestiging gestuurd.De showroom in zal de afspraak bevestigen of mogelijk contact opnemen voor een andere afspraak.