Service

Hebt u vragen dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar 0547-262717, of mailen naar info@vivafloors.nl (algemene vragen) of shop@vivafloors.nl (vragen over webshop)

Verzenden, verzendkosten en levering

Bestellingen worden alleen geleverd via één van onze verkooppunten, de verzending is kosteloos. Het verkooppunt neem contact met u op over de levering van de goederen op uw adres en zal u een vrijblijvende aanbieding doen voor het leggen van de vloer.

Na ontvangst van het volledige factuurbedrag wordt de bestelling zo snel mogelijk bij het door u opgegeven verkooppunt afgeleverd. De levertijd bedraagt, indien op voorraad, doorgaans maximaal 3 werkdagen binnen Nederland. Een spoedlevering is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op.

Retourneren

Vivafloors gaat ervan uit dat vóór de bestelling geplaatst wordt het product uitvoering is bestudeerd, en de bestelling een bewuste keuze is. Bij enige twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier op de site of telefonisch. Indien een bestelling achteraf toch niet blijkt te zijn wat u had gehoopt, bestaat de mogelijkheid de bestelling te retourneren.

U dient de retour vooraf bij Vivafloors aan te melden door een mail te sturen naar shop@vivafloors.nl. Geef hierbij het ordernummer en het artikel door. Wij zorgen er dan voor dat de goederen bij u worden opgehaald. Als het maximaal om 2 pakken (of 4 van de Select) gaat, dan kunnen de pakken met PostNL verstuurd worden. (m.u.v. XTRMfloors, deze pakken zijn te groot om als pakket te versturen)

Bij het ontvangen van het geretourneerde mag van één verpakkingseenheid de doos opengemaakt zijn geweest om b.v. het product te keuren. Deze doos moet aanwezig en zorgvuldig dichtgeplakt te zijn. De pvc stroken of tegels zijn allen ongebruikt en onbeschadigd in deze doos aanwezig. De overige dozen dienen in originele staat te worden terug bezorgd. Losse pvc-stroken of tegels worden niet geaccepteerd.

De zending dient binnen 14 dagen na leverdatum geretourneerd te worden. De afleverbon dient toegevoegd te zijn bij de retourzending. U kunt de te retourneren producten ook zelf brengen. Indien alle bovengenoemde voorwaarden zijn opgevolgd en de producten onbeschadigd in ons bezit zijn volgt restitutie. Het bedrag staat dan binnen 14 dagen op uw rekening. De kosten van de retourzending zijn afhankelijk van de hoeveelheid. Doorgaans zijn de kosten 75,-. Pakken kunnen ook per PostNL verstuurd worden, dan gelden alleen de verzendkosten. Van de Select mogen 2 pakken aan elkaar vast gemaakt worden tot 1 pakket, voor andere kwaliteiten geldt 1 pak PVC = 1 pakket. Pakken XTRMfloors kunnen niet per post verstuurd worden. Graag vooraf mailen naar shop@vivafloors.nl.