Een geschikte ondervloer voor jouw PVC-vloer

Waarom een ondervloer?

Een PVC-vloer is al warm en comfortabel van zichzelf, omdat deze zich snel aanpast aan de temperatuur in de ruimte waarin deze ligt. Als de betreffende ondergrond oneffenheden heeft of niet te egaliseren is, adviseren wij om een ondervloer aan te schaffen. Een ondervloer zorgt ervoor dat onregelmatigheden worden weggenomen en dat de PVC-vloer hier prima op gelijmd of geklikt kan worden. Een goede basis voor jouw nieuwe vloer!!

 

Voordelen van een ondervloer

  • het is geluidsreducerend
  • het is warmte-isolerend
  • maakt de vloer nóg ‘zachter’ en comfortabeler om op te lopen

Onze ondervloeren:

Secura LVT Click Smart
Dit is onze speciale ondervloer voor de click-vloeren. Het is voorzien van een anti-slip die de verbinding beschermt.

Geschikt voor zowel commercieel als particulier gebruik.
Met de combinatie van deze ondervloer en de click-vloeren van Vivafloors wordt er voldaan aan de eis van 10 dB geluidsreductie.

Multi-protec LVT Fastlay
Speciale ondervloer voor onze lijmversie PVC-vloeren, waardoor het mogelijk is om de vloer te installeren zonder het gebruik van lijm. Het haalt oneffenheden uit de vloer en zorgt voor een snellere en gemakkelijkere installatie, zonder lijmgeur of wachttijd. De vloer kan direct na installatie in gebruik genomen worden.
De oppervlakte van de ondervloer is voorzien van een versterkt gaas van glasvezel, die zorgt voor een stabiele en duurzame verbinding tussen de pvc-vloer en de ondervloer. Ideaal voor ruimtes die intensief worden gebruikt, zowel particulier als commercieel. Materiaal: PU/mineralen en glasvlies.

Bekijk ook eens onze blog over het verschil tussen een lijm- of clickvloer.