Klantenservice

Vind eenvoudig en snel het antwoord op jouw vraag! Kom je er niet uit? Bezoek of bel een erkend verkooppunt bij jou in de buurt. Je mag ook telefonisch, via onderstaande formulier of per email contact opnemen met onze klantenservice.

Een vloer kiezen

Op onze website vind je veel inspiratie, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. We hebben inspiratie in vier stijlen; landelijk, industrieel, klassiek en modern. Kijk eens bij jouw stijl en ervaar wat kleur en patronen voor invloed hebben op jouw interieur. Daarnaast kun je ook bij de verschillende materialen kijken. Je kunt op onze website gratis proefstalen aanvragen, zodat je ons product echt kan zien en voelen. Het is ook altijd fijn een groter oppervlak van de vloer te zien, ga daarom altijd even langs bij een erkend verkooppunt bij jou in de buurt. Ook kun je gebruik maken van onze roomplanner, met de roomplanner kun je onze vloeren virtueel in jouw eigen interieur bekijken. Op deze manier krijg je een goed beeld hoe jouw interieur samenkomt.

Een Vivafloors vloer koop je bij een erkend verkooppunt bij jou in de buurt. We raden altijd aan een groter oppervlak van de vloer te bekijken voordat je de vloer koopt. Dit kun je doen bij een erkend verkooppunt bij jou in de buurt of bij ons in de showroom.

Bijna ons hele assortiment, m.u.v. een enkel visgraat vloeren, is verkrijgbaar in een lijm- en clickvariant. Enkel de 6810 en 8360 zijn verkrijgbaar in click visgraat. De lijmvariant wordt op de ondervloer verlijmd en de clickvariant is eenvoudig in elkaar te klikken. Wil je weten welke variant de beste keuze is voor jou? Lees dan meer over de verschillen tussen lijm en click.

Vivafloors hanteert een advies verkoopprijs per vierkante meter van €43,95 voor de lijmvariant en €51,95 voor de clickvariant. Je kunt onze vloeren kopen bij een erkend verkooppunt bij jou in de buurt.

Onze brochure is online te bekijken! Naast veel inspiratie, vind je in onze brochure ook algemene informatie over ons, onze PVC-vloeren en een uitgebreid overzicht van ons volledige assortiment. Bekijk de brochure >>

Over een PVC-vloer

Ja, of je nu twee peuters, 3 katten of een hond hebt, op een vloer van Vivafloors kun je echt leven. Dus loop, ren, relax en slaap er gerust op los! Onze vloeren zijn slijtvast, kinderproof, huisdierenproof en hebben een lange levensduur waar we 25 jaar garantie op geven. Lees op onze onderhoudspagina hoe je zo lang mogelijk kan genieten van een prachtige vloer.

Ja! Bij extreem in plaats van intensief gebruik adviseren we wel extra maatregelen te nemen. Zo kun je periodiek de beschermlaag van de vloer vervangen of kiezen voor een tweede PU-beschermlaag. Lees meer over onderhoud.

PVC-vloeren hebben een PU-toplaag. Vinyl is veel zachter, waardoor soms afdrukken van meubels kunnen ontstaan. Dit zal niet gebeuren bij PVC. Wel adviseren we geen zware voorwerpen over de vloer te schuiven. Daarnaast adviseren we stoelpoten, tafelpoten en ander meubilair te voorzien van goede bescherming. Bekijk onze onderhoudstips. 

PVC is vervaardigd uit polyvinylchloride en laminaat bestaat uit meerdere samengeperste lagen, hierdoor is laminaat dikker. PVC is geschikt voor vloerverwarming en laminaat niet. Daarnaast zal je duidelijk het verschil horen in geluidsniveau tussen laminaat en PVC, onze vloeren zijn namelijk veel geluiddempender. Tot slot, vergelijk ook eens hoe mat onze vloeren zijn ten opzichte van laminaat of PVC-vloeren van andere merken. Bekijk alle voordelen van een PVC-vloer. 

Onze PVC-vloeren hebben zeer realistische en gevarieerde designs. Daarnaast ziet de vloer er niet alleen echt uit, maar voelt deze ook echt door onze speciale embossing. Je kan dit goed zien en voelen als je een gratis proefstaal aanvraagt. Bekijk ook alle voordelen van een PVC-vloer. 

Onderhoud & Technische specificaties

Een van de voordelen van PVC-vloeren is het onderhoudsgemak. Even stofzuigen, wekelijks dweilen met Vivafloors Cleaner en klaar! Ook het periodieke onderhoud is erg eenvoudig met de Vivafloors Polish. Met goed onderhoud kan je de levensduur van jouw PVC-vloer aanzienlijk verlengen. Bekijk daarom de onderhoudstips van onze specialisten en geniet nog langer van jouw vloer!

Op onze onderhoudspagina vind je tips voor preventief onderhoud en het voorkomen van beschadigingen. Met deze tips van onze specialisten blijft jouw vloer langer mooi, verleng je de levensduur en wordt het benodigde onderhoud beperkt. Bekijk onze onderhoudspagina voor alle tips & tricks!

Door de hoge slijtvastheid zijn PVC-vloeren een goede investering. Onze vloeren gaan lang mee, zijn 100% recyclebaar en bieden een uitstekend rendement in combinatie met vloerverwarming. We bieden maar liefst 25 jaar garantie op al onze vloeren.

Een van de voordelen van PVC-vloeren is het onderhoudsgemak. Even stofzuigen, wekelijks dweilen met Vivafloors Cleaner en klaar! Lees meer over het onderhoudsgemak van onze PVC-vloeren.

Een veelgebruikte weekmaker in producten van kunststof zijn ftalaten. Ftalaten die vrijkomen uit kunststofproducten hebben een schadelijk effect op de gezondheid. Daarom zijn de PVC-vloeren van Vivafloors ftalaat-vrij. Deze organische weekmaker is niet-toxisch en ook nog eens milieuvriendelijk! Lees meer over duurzaamheid.

Duurzaamheid

Naast dat een PVC-vloer 100% te recyclen is, zijn onze vloeren ook zeer geschikt voor het verduurzamen van jouw huis. Zowel onze click- als lijmvariant zijn geschikt voor vloerverwarming. Op zoek naar maximaal rendement? Kies dan de lijmvariant. Deze wordt verlijmd op een geëgaliseerde ondergrond. Het materiaal (PVC) en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleid. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook. Zo kun je flink wat energie besparen. Lees meer over het verschil tussen lijm en click.

Een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan en waar we je gerust 25 jaar garantie op durven geven.

Ja! PVC is een fantastisch materiaal voor vloeren, zeker als het om duurzaamheid gaat. Onze vloeren hebben het Indoor Air Comfort Gold certificaat, zijn ftalaat-vrij en 100% recyclebaar.

We helpen je graag als je het antwoord niet kunt vinden.

#vivafloors

Trotse mensen tonen hun #Vivafloors vloer op social media! Heb je ook een vloer van Vivafloors? Gebruik #vivafloors en tag ons met @vivafloors.

#vivafloors

Accepteer alsjeblieft onze cookies om deze content te kunnen bekijken.

Accepteer en laat je inspireren!