6840 clickversie

Zo echt zag een pvc vloer er nog niet eerder uit. Deze eikenhouten collectie pvc vloeren heeft een zeer realistische print en heeft een extra matte afwerking.

Meer informatie

Afmetingen
142.0 × 22.5 cm
Dikte vloer
6.5 mm
Toplaag
0.55 mm
Embossing
Wood touch extra mat
Velling
4-zijdige velling
Vloerverwarming
Ja

De Vivafloors 6840 vloeren zijn allen van PVC gemaakt. Dit brengt een aantal significante voordelen met zich mee. Met PVC vloer wordt bedoeld dat de vloer niet van echt hout gemaakt is. Toch is het nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Ten opzichte van hout biedt PVC wel een aantal voordelen.

 1. Duurzaamheid
  Een PVC vloer bestaat uit erg sterk materiaal, een stuk sterker zelfs dan laminaat of vinyl vloeren. PVC vloeren kunnen vele jaren meegaan. Ook bevindt er een goede slijtlaag waardoor beschadiging nauwelijks waarneembaar zijn.
 2. Onderhoudsvrij
  Het oppervlak van een PVC vloer is vlak. Daardoor is de vloer goed bestand tegen zaken als vocht. Door te dweilen of stof te zuigen zonder reinigingsmiddelen blijven de vloeren in perfecte staat.
 3. Verminderd geluid
  Wordt u ook zo gek van de voetstappen van de buren? Met een vloer van PVC hebben de buren in ieder geval geen last meer van jou. PVC werkt namelijk geluiddempend, het totale verschil in decibel met een reguliere vloer kan wel 10 decibel bedragen.

Vivafloors 6840 Lijmversie

In de 6840-serie is er uiteraard een lijmversie beschikbaar. Het verschil tussen een lijmversie/plakversie en een clickversie is het feit dat het monteren van de lijmversie een stuk ingewikkelder is dan het monteren van een plakversie, aangezien de ondervloer eerst moet worden geëgaliseerd. Het voordeel van een lijmversie is vooral het feit dat een lijmversie goedkoper qua aankoopprijs, en het feit dat de verwarming beter werkt bij de lijmversie doordat het een stuk strakker op de vloer bevestigd is. Ook kun u onze Vivafloors 6840 lijmversie PVC vloer in meerdere richtingen aan elkaar leggen, iets dat bij de click versie niet het geval is. Voor de montage is in de meeste gevallen echter wel een professional nodig, waardoor de uiteindelijke kosten toch hoger uit kunnen vallen.

Vivafloors Clickversie 6840

De clickversie uit de 6840-serie is daarentegen een stuk gemakkelijker te monteren. Tevens is het ook een stuk gemakkelijker om de clickversie te vervangen of mee te nemen bij een verhuizing. Voor de montage is geen professional nodig. De aankoopprijs van de Vivafloors 6840 click ligt wel wat hoger dan bij een lijmversie, maar de totale kosten vallen waarschijnlijk lager uit.

Vivafloors Visgraat 6840

Ten slotte bieden we bij Vivafloors de visgraat versie aan. Deze vloeren zijn voorzien van een extra matte finish, waardoor het design er nog authentieker uitziet. De Vivafloors 6840 visgraat is beschikbaar in de lijmvariant. Vloeren met een visgraatmotief worden steeds populairder. Bekijkt u dan ook in alle rust ons totale aanbod visgraat PVC vloeren.

Waarom de 6840-serie van Vivafloors?

Vivafloors is een van de grootste vloermerken van Nederland. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreide selectie, waardoor er altijd wel iets tussen zit dat aan u wensen voldoet. Ook zijn wij dé specialist als het aankomt op de 6840-serie. Er zijn meer dan 650 dealers in het hele land die onze vloeren aanbieden, waardoor u nooit ver hoeft te reizen om te beschikken over een van onze vloeren. Wij adviseren u om een kijkje te nemen in een van onze showroom, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uiteindelijk tevreden bent over u toekomstige Vivafloors 6840. Kijk onderaan deze pagina om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Voordelen
 • Geluiddempend
 • Hygiënisch
 • Duurzaam
 • Onderhoudsarm
 • Warm en sfeervol
 • Slijtvast
 • Vochtbestendig
 • Natuurgetrouw
 • Brandvertragend
 • Recyclebaar
 • Geschikt voor vloerverwarming
Specificaties
Afmetingen142.0 × 22.5 cm
Dikte vloer

6.5 mm

Embossing

Wood touch extra mat

Pakinhoud (m2)

3.195

Dikte toplaag

0.55 mm

Velling

4-zijdige velling

Vloerverwarming

Ja

Meer informatie

Deze mooie nieuwe collectie is bijna niet van echt hout te onderscheiden. De mooie noesten en zaagsneden geven de vloeren sfeer.